Incendiu in Club Colectiv: Inspectia Muncii verifica legalitatea angajarii personalului

Duminica, 01 Noiembrie 2015, ora 17:11
1175 citiri
Incendiu in Club Colectiv: Inspectia Muncii verifica legalitatea angajarii personalului
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a anuntat, duminica, intr-un comunicat de presa, ca Inspectia Muncii verifica legalitatea angajarii personalului din clubul Colectiv, unde vineri seara s-a produs un incendiu in urma caruia si-au pierdut viata 29 de persoane.

" (...) Inspectia Muncii a fost prezenta la fata locului inca din noaptea producerii tragediei si a deschis un dosar de cercetare privind legalitatea angajarii personalului clubului. Imi exprim intreaga compasiune pentru familiile afectate de aceasta tragedie si asigur opinia publica ca autoritatile care au competente in domeniul muncii si protectiei sociale sunt mobilizate pentru acest caz", a precizat, duminica, intr-un comunicat de presa, Rovana Plumb, ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice.

Tragedie intr-un club din Bucuresti: 27 de morti, peste 150 de raniti - Dosar pentru omor calificat

Totodata, ministrul Muncii a precizat ca Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor ...citeste mai departe despre "Incendiu in Club Colectiv: Inspectia Muncii verifica legalitatea angajarii personalului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#inspectia muncii incendiu club Colectiv, #inspectia muncii angajari club Colectiv , #Stiri Administratie