Incendiu in Club Colectiv - Mesajul dur al unui medic: In cazul unei calamitati cu 2.000 de victime ne ia dracu pe toti!

Duminica, 01 Noiembrie 2015, ora 18:40
1304 citiri
Incendiu in Club Colectiv - Mesajul dur al unui medic: In cazul unei calamitati cu 2.000 de victime ne ia dracu pe toti!
Foto: Digi24 - imagini din seara de 30 octombrie de la Spitalul Floreasca

Cosmin Humulescu, un medic de la Spitalul Coltea din Capitala, atrage atentia, intr-o postare dura pe Facebook, asupra deficitului de cadre medicale cu care se confrunta Capitala.

Medicul Humulescu este unul dintre zecile de cadre medicale care nu erau de garda in tragica noapte in care a izbucnit incendiul la Clubul Colectiv, insa cand au auzit de tragedie s-au prezentat voluntar de indata la unitatile la care lucreaza.

Citeste toate stirile despre tragedia din clubul Colectiv din Bucuresti

Incendiu in Club Colectiv: Numarul mortilor a ajuns la 30 si ar putea sa creasca - LIVE

"Fac parte din gasca 'spagarilor'. De regula ma emotionez greu. Noaptea trecuta a fost una fara precedent pentru mine. Am aflat destul de tarziu despre eveniment - pe la ora 1. L-am sunat pe colegul meu care era de garda la Spitalul Clinic Coltea (atentie!- spitalul clinic, NU DE URGENTA). Mi-a spus ca e o imagine de cosmar. M-am imbracat, am luat un bax de apa si in 10 minute eram la spital. Asa a ...citeste mai departe despre "Incendiu in Club Colectiv - Mesajul dur al unui medic: In cazul unei calamitati cu 2.000 de victime ne ia dracu pe toti!" pe Ziare.com

#incendiu club colectiv morti raniti, #medic incendiu Club Colectiv marturie, #probleme sistem medical Romania incendiu Colectiv , #Stiri Administratie