Incendiu in Colectiv Ancheta, aproape de final: Ce au ridicat procurorii din club

Joi, 05 Noiembrie 2015, ora 13:46
816 citiri
Incendiu in Colectiv Ancheta, aproape de final: Ce au ridicat procurorii din club
Foto: Arhiva Ziare.com

Cercetarile procurorilor in incinta clubului Colectiv se apropie de final, a anuntat, joi, Parchetul General, informand ca din local au fost ridicate mai multe obiecte personale ale celor care se aflau acolo in momentul tragediei.

"Cercetarea locului faptei in cauza privind incendiul produs in Clubul Colectiv din Bucuresti se apropie de final. In incinta clubului au fost identificate si ridicate obiecte personale, de vestimentatie, chei, telefoane mobile, acte ce apartin victimelor ce s-au aflat in interior in seara de 30 octombrie 2015", se mentioneaza intr-un comunicat al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) remis Ziare.com.

Procurorii au mai anuntat ca Politia Capitalei va asigura returnarea bunurilor si ca a fost deschisa o linie telefonica speciala in acest sens.

"Incepand cu data de 5 noiembrie 2015, ora 13:00, Politia Capitalei este in masura sa asigure restituirea acestor bunuri catre detinatorii legali sau apartinatorii acestora. Pentru ...citeste mai departe despre "Incendiu in Colectiv Ancheta, aproape de final: Ce au ridicat procurorii din club" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ancheta Colectiv, #dosar penal Colectiv, #cercetari Colectiv , #Stiri Administratie