Incendiu in Colectiv: Angajati ISU, adusi cu mandat la DNA

Luni, 09 Noiembrie 2015, ora 12:25
931 citiri
Incendiu in Colectiv: Angajati ISU, adusi cu mandat la DNA
Foto: Ziare.com

Doi angajati ai ISU Bucuresti- Ilfov au fost ridicati si dusi cu mandat la audieri la DNA, in dosarul in care se fac cercetari pentru fapte de abuz in serviciu si neindeplinirea atributiilor in cazul avizelor privind prevenirea si stingerea incendiilor, in legatura cu eliberarea avizelor pentru Colectiv.

Antonia Radu si George Matei Petrica, angajati ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov, au fost adusi, luni la amiaza, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiati in dosarul privind eliberarea avizelor pentru Clubul Colectiv.

Conform unor surse judiciare, cei doi angajati ai ISU Bucuresti-Ilfov ar fi trebuit sa intocmeasca documentatia necesara pentru clubul Colectiv.

Procurorii militari din DNA au deschis, vineri, un dosar in care sunt vizati angajati ai ISU Bucuresti - Ilfov, fiind facute cercetari pentru fapte de abuz in serviciu, respectiv pentru neindeplinirea atributiilor in cazul avizelor privind prevenirea si stingerea ...citeste mai departe despre "Incendiu in Colectiv: Angajati ISU, adusi cu mandat la DNA" pe Ziare.com

#angajata ISU DNA, #pompier DNA Colectiv, #pompieri DNA incendiu Colectiv , #Stiri Administratie