Incendiu in Colectiv Banicioiu ii propune lui Iohannis decorarea medicilor si vrea sa le dea sporuri importante

Vineri, 13 Noiembrie 2015, ora 15:37
1088 citiri
Incendiu in Colectiv Banicioiu ii propune lui Iohannis decorarea medicilor si vrea sa le dea sporuri importante
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministrul Sanatatii i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis propunerea de decorare a echipelor manageriale care au depus eforturi pentru salvarea celor raniti in tragedia de la clubul Colectiv.

"Devotamentul cu care acestia au luptat clipa de clipa pentru vietile celor raniti in tragedia de la Colectiv si faptul ca nu au pregetat cu nimic pentru a asigura pacientilor toate conditiile au contribuit la salvarea a zeci de vieti.

De asemenea, acesti medici si manageri au aratat ca sistemul medical din Romania este pe drumul cel bun. Ii asigur de toata stima si pretuirea mea pe toti medicii si asistentele, personalul auxiliar, care au luptat alaturi de noi in aceste zile grele pentru noi toti", afirma ministrul Nicolae Banicioiu intr-un comunicat remis vineri.

Incendiu in Colectiv Scandal intre medici pe modul in care au fost tratati ranitii

Totodata, in propunerea de decorare transmisa sefului statului, ministrul Sanatatii a solicitat si decorarea membrilor Centrului Operativ ...citeste mai departe despre "Incendiu in Colectiv Banicioiu ii propune lui Iohannis decorarea medicilor si vrea sa le dea sporuri importante" pe Ziare.com

#medici Colectiv decorati Iohannis, #medici Colectiv sporuri , #Stiri Administratie