Incendiu in Colectiv Bobo, tobosarul trupei Up to Eleven, a ajuns cu bine in Belgia

Duminica, 08 Noiembrie 2015, ora 15:37
1023 citiri
Incendiu in Colectiv Bobo, tobosarul trupei Up to Eleven, a ajuns cu bine in Belgia
Foto: Facebook/"The Guardian" pentru Bogdan Molesag

Bogdan Molesag, tobosarul trupei Up to Eleven si cameraman la Prima TV - unul dintre tinerii raniti in incendiul din Colectiv care sambata au fost transferati la spitale din strainatate - a ajuns cu bine la o clinica din Belgia.

Anuntul a fost facut de apropiati ai tanarului, care a suferit arsuri pe 30% din suprafata corpului, pe pagina de Facebook "The Guardian" pentru Bogdan Molesag, creata cu scopul de a strange bani pentru ajutoarea lui.

Tobosarul, caruia prietenii ii spun Bobo, se afla la concertul trupei Goodbye to Gravity in seara zilei de 30 octombrie, cand clubul Colectiv a fost cuprins de flacari. Bobo s-a numarat printre cei grav raniti in urma incendiului.

Incendiu in Colectiv: Bilantul mortilor creste dramatic

Bogdan Molesag s-a aflat printre victimele transportate sambata cu doua avioane Spartan la spitale din Belgia si Olanda. Din nefericire, doi pacienti au murit dupa ce au aterizat in Rotterdam.

"Bobo a ajuns in Belgia", a anuntat pe Facebook o prietena ...citeste mai departe despre "Incendiu in Colectiv Bobo, tobosarul trupei Up to Eleven, a ajuns cu bine in Belgia" pe Ziare.com

#Bogdan Molesag ajuns Belgia, #Bogdan Molesag Belgia, #victime colectiv strainatate , #Stiri Administratie