Incendiu in Colectiv Cate victime sunt inca internate in spitalele din Bucuresti si din strainatate

Marti, 24 Noiembrie 2015, ora 11:06
946 citiri
Incendiu in Colectiv Cate victime sunt inca internate in spitalele din Bucuresti si din strainatate
Foto: Ziare.com

Un numar de 39 de persoane ranite in clubul Colectiv sunt internate marti in spitalele bucurestene. Dintre acestea 10 se afla in stare critica si grava, potrivit datelor centralizate de Ministerul Sanatatii.

Astfel, la Spitalul de Arsi sunt internati 11 pacienti, Spitalul Bagdasar Arseni - 9 pacienti, Spitalul Grigore Alexandrescu - 5 pacienti, Spitalul Elias - 3 pacienti, Spitalul Militar Central - 4 pacienti, Spitalul de Urgenta din Bucuresti - 3 pacienti, Spitalul Universitar - 2, Spitalul Dimitrie Gerota - 1, Spitalul CC Iliescu - un pacient.

"Pana in prezent au fost externate 42 de persoane care au primit ingrijiri medicale in unitatile sanitare din tara. Un numar de 39 de persoane au fost transferate in unitati sanitare din strainatate", precizeaza MS.

Potrivit centralizatorului, in ...citeste mai departe despre "Incendiu in Colectiv Cate victime sunt inca internate in spitalele din Bucuresti si din strainatate" pe Ziare.com

#raniti Colectiv spitale Capitala, #raniti Colectiv spitale strainatate, #raniti Colectiv internati spital , #Stiri Administratie