Incendiu in Colectiv: Dupa Piedone, DNA a retinut si doua functionare din Primaria Sectorului 4

Sambata, 07 Noiembrie 2015, ora 10:12
805 citiri
Incendiu in Colectiv: Dupa Piedone, DNA a retinut si doua functionare din Primaria Sectorului 4
Foto: Arhiva Ziare.com

Procurorii DNA au dispus, vineri noapte, retinerea celor doua functionare din cadrul Primariei Sectorului 4, dupa mai multe ore de audieri in dosarul in care se ancheteaza modalitatea de emitere a autorizatiei de functionare pentru clubul Colectiv.

Cele doua functionare au fost aduse vineri cu mandat la DNA, in jurul orei 16:00, la cateva minute dupa fostul primar Cristian Popescu-Piedone, de asemenea retinut.

Un comunicat DNA precizeaza sambata ca au fost retinute Aurelia Iofciu, sef Serviciu autorizari comerciale din Primaria Sectorului 4, si Luminita Larisa Ganea, functionar in cadrul aceluiasi serviciu, ambele pentru comiterea infractiunilor de complicitate la abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit si complicitate la fals intelectual.

"Inculpatele Iofciu Aurelia, in calitate de sefa Serviciului autorizari comerciale din Primaria Sectorului 4 si Ganea Luminita-Larisa, angajata a aceluiasi serviciu, l-au sprijinit ...citeste mai departe despre "Incendiu in Colectiv: Dupa Piedone, DNA a retinut si doua functionare din Primaria Sectorului 4" pe Ziare.com

#functionare retinute DNA Colectiv, #Primaria Sector 4 retineri DNA , #Stiri Administratie