Incendiu in Colectiv: Fata care a murit la Spitalul Sfantul Ioan avea doar 18 ani si era olimpica la matematica

Luni, 16 Noiembrie 2015, ora 15:45
1333 citiri
Incendiu in Colectiv: Fata care a murit la Spitalul Sfantul Ioan avea doar 18 ani si era olimpica la matematica
Foto: Arhiva Ziare.com

Tanara care a murit luni la Spitalul Sfantul Ioan din Bucuresti, victima a tragediei din Colectiv, avea 18 ani, era olimpica la matematica si isi dorea sa devina arhitect.

Ioana Victoria Geambasu a fost adusa la Spitalul Sfantul Ioan pe 30 octombrie, imediat dupa incendiul din club, relateaza Mediafax.

Tanara, din Mizil, judetul Prahova, luase examenul de bacalaureat cu nota 9,51 si era olimpica la matematica. Ea isi dorea sa devina arhitect.

Dupa ce s-a aflat in stare critica, intubata, mai bine de doua saptamani, fata a murit din cauza arsurilor pe care le-a suferit la nivelul cailor respiratorii, chiar sub privirea mamei sale, care este medic chirurg.

Ioana Victoria Geambasu a murit, luni dimineata, astfel ca bilantul tragediei a ajuns la 56 de morti. Ea avea arsuri pe mai mult de 50% din suprafata corpului, precum si la nivelul cailor respiratorii. De asemenea, tanara a suferit in ultimele zile complicatii de natura renala si digestiva.

Incendiu in Colectiv: Inca un ...citeste mai departe despre "Incendiu in Colectiv: Fata care a murit la Spitalul Sfantul Ioan avea doar 18 ani si era olimpica la matematica" pe Ziare.com

#tanara murit Colectiv, #Ioana Geambasu murit, #tanara murit Sfantul Ioan , #Stiri Administratie