Incendiu in Colectiv: Marturie din ancheta - Am sters documente ca m-am panicat

Sambata, 07 Noiembrie 2015, ora 21:15
815 citiri

O angajata a Golden Ideas Fireworks Artists le-a spus anchetatorilor ca firma "practic nu avea evidenta contabila" si ca s-a panicat dupa ce a vazut efectele incendiului din Colectiv, acesta fiind motivul pentru care s-a recurs la stergerea unor documente.

"La scurt timp, dupa evenimentul din data de 30.10.2015, respectivul incendiul din clubul Colectiv, am procedat la stergerea unor anumite documente din calculator. Revin si precizez ca Andreea Sirbu a sters acele documente.

Eu i-am solicitat colegei mele Sirbu Andreea sa stearga acele documente din calculator, pentru ca m-am panicat. Revin si arat ca am facut o confuzie. Eu am vorbit cu Sirbu Andreea la telefon, dar efectiv de sters le-a sters Nita Cristian. Eu am vorbit cu Sirbu Andreea la telefon, dar efectiv de sters, le-a sters Nita Cristian.

Eu, in calculatorul de la serviciu am mai multe foldere, insa am rugat-o pe Sirbu Andreea sa-l stearga numai pe cel cu colaboratorii. Am sters acel folder pentru ca nu intotdeauna ...citeste mai departe despre "Incendiu in Colectiv: Marturie din ancheta - Am sters documente ca m-am panicat" pe Ziare.com

#incendiu Colectiv firma artificii, #incendiu Colectiv documente distruse , #Stiri Administratie