Incendiu in Colectiv Patriarhul Daniel cere iertare tinerilor: Ii iubim si pe cei care nu vin la biserica

Joi, 05 Noiembrie 2015, ora 16:02
1013 citiri
Incendiu in Colectiv Patriarhul Daniel cere iertare tinerilor: Ii iubim si pe cei care nu vin la biserica
Foto: Arhiva / B1TV

Patriarhul Daniel a cerut, joi, iertare tinerilor pentru modul in care a comunicat Biserica dupa tragedia din clubul Colectiv, desi, sustine acesta, "unele cuvinte ale noastre au fost rastalmacite".

Scuzele vin in contextul in care s-au anuntat ample proteste si in aceasta seara, inclusiv fata de patriarhul Daniel si constructia Catedralei Neamului de sute de milioane de euro.

"In aceste momente de mare durere pentru moartea multor tineri nevinovati la Clubul Colectiv din Bucuresti, pentru familiile indoliate care isi plang pe cei dragi ai lor, si pentru cei raniti care se afla in spitale, dar si in vreme de mare framantare sociala, va adresam cuvant parintesc de mangaiere si de pretuire, de pace si binecuvantare.

Ne cerem iertare daca unele cuvinte ale noastre au fost insuficient de lamuritoare sau au fost rastalmacite. Intelegem ca tinerii de azi doresc nu numai socializare si comuniune intre ei, ci si sa fie ascultati si incurajati in aspiratiile lor", se arata intr-un ...citeste mai departe despre "Incendiu in Colectiv Patriarhul Daniel cere iertare tinerilor: Ii iubim si pe cei care nu vin la biserica" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#patriarh Daniel iertare, #patriarh Daniel iertare tineri , #Stiri Administratie