Incendiu in Colectiv Patroana firmei de artificii, dosar penal pentru focuri de artificii ilegale, in 2009

Marti, 03 Noiembrie 2015, ora 18:12
840 citiri

Patroana firmei de unde au fost achizitionate artificiile folosite la evenimentul din clubul Colectiv, audiata in acest dosar, ar fi avut un dosar penal deschis in anul 2009, din cauza unor focuri de artificii ilegale.

Daniela Ioana Nita, patroana a firmei Golden Ideas Fireworks Artists, ar fi fost reclamata la Biroul Arme, Explozivi, Substante Toxice al IPJ Ilfov, in luna mai 2009, de catre custodele Ariei Naturale Protejate a lacului Snagov, din cauza unor focuri de artificii care ar fi fost executate ilegal cu doua zile inainte, in mijlocul lacului, scrie Euractiv.

Incendiu in Colectiv Patroana firmei care a livrat artificiile, audiata

Astfel, in sesizare se arata ca firma Golen Ideas SRL nu obtinuse anterior acordul din partea custodelui Ariei Protejate, pentru executia focului de artificii.

Circa patru luni mai tarziu, la sfarsitul lunii septembrie, "s-a propus si confirmat inceperea urmaririi penale de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Buftea".

Totodata, in ...citeste mai departe despre "Incendiu in Colectiv Patroana firmei de artificii, dosar penal pentru focuri de artificii ilegale, in 2009" pe Ziare.com

#patroana firma artificii dosar penal, #dosar penal firma artificii, #urmarire penala patroana firma artificii , #Stiri Administratie