Incendiu in Colectiv - Piedone, in vizorul DNA: Suspiciuni de coruptie in Primaria Sectorului 4

Joi, 05 Noiembrie 2015, ora 15:03
818 citiri
Incendiu in Colectiv - Piedone, in vizorul DNA: Suspiciuni de coruptie in Primaria Sectorului 4
Foto: Digi24

Procurorul sef adjunct al Directiei Nationale Anticoruptie, Marius Iacob, a declarat ca dosarul deschid joi la DNA privind tragedia din clubul Colectiv il vizeaza inclusiv pe fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone.

Procurorul a spus ca in cauza exista suspiciuni ca au fost comise infractiuni asimilate celor de coruptie, iar in dosar sunt vizati atat functionari din cardul primariei, cat si Cristian Popescu-Piedone.

Parchetul General a declinat joi catre DNA o parte din dosarul penal referitor la tragedia din clubul Colectiv, soldata cu 32 de morti si peste 150 de raniti.

Este vorba despre cauza care vizeaza modul in care a fost emis avizul de functionare pentru clubul Colectiv de catre Primaria Sectorului 4, condusa pana miercuri de Cristian Popescu Piedone.

Marius Iacob a spus ca dosarul penal a fost inregistrat la DNA in urma cu doar doua ore si vizeaza infractiuni asimilate celor de coruptie, respectiv abuz in serviciu daca functionarul a obtinut foloase ...citeste mai departe despre "Incendiu in Colectiv - Piedone, in vizorul DNA: Suspiciuni de coruptie in Primaria Sectorului 4" pe Ziare.com

#Piedone DNA, #dosar DNA Piedone , #Stiri Administratie