Incendiu in Colectiv: Pirotehnistul nu stie ce artificii a instalat. Instructiunile erau in bulgara!

Sambata, 07 Noiembrie 2015, ora 17:46
704 citiri
Incendiu in Colectiv: Pirotehnistul nu stie ce artificii a instalat. Instructiunile erau in bulgara!
Foto: Digi 24 TV

Viorel Zaharia, unul dintre pirotehnistii care au montat artificiile in clubul Colectiv, sustine ca nu-si explica cum s-a putut produce incendiul, potrivit referatului prin care procurorii de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ) cer sambata arestarea lui preventiva pentru ucidere din culpa cu victime multiple.

In plus, din declaratia lui reiese ca nici nu stia exact ce fel de artificii a instalat in clubul Colectiv, pentru ca instructiunile erau in limba bulgara.

"Nu-mi explic cum s-a putut produce incendiul. Nu-mi explic cum a putut sa ia acel stalp foc din fotografiile pe care le-am vazut la televizor. Acelasi tip de artificii au mai fost folosite de catre mine si cu alte ocazii in incinte inchise, fara a se produce nici un incident.

Distanta maxima la care poate ajunge jerba pe care am instalat-o este de 3 metri distanta si 15 secunde timp de ardere. Acestea se inteleg pentru ca sunt niste mentiuni pe ambalaj care pot fi deduse. (...) Nu cred ...citeste mai departe despre "Incendiu in Colectiv: Pirotehnistul nu stie ce artificii a instalat. Instructiunile erau in bulgara!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#pirotehnist Colectiv artificii bulgara , #Stiri Administratie