Incendiu in Colectiv Romanii din Spania se ofera sa cazeze familiile ranitilor transferati acolo

Luni, 09 Noiembrie 2015, ora 16:25
1093 citiri
Incendiu in Colectiv Romanii din Spania se ofera sa cazeze familiile ranitilor transferati acolo
Foto: Arhiva Ziare.com

Spitalul din Getafe (Spania) si Directia spaniola de Cooperare Medicala si Relatii Institutionale au aprobat primirea in sectia de arsi a unor persoane ranite in urma incendiului din clubul Colectiv, a anuntat, luni, Federatia asociatiilor de romani din Europa (FADERE).

"In urma unei cereri semnate de FADERE, spitalul din Getafe si Directia spaniola de Cooperare Medicala si Relatii Institutionale au aprobat primirea in sectia de arsi din Getafe, Madrid, Spania, a unor raniti din Romania de la Clubul Colectiv. Spitalul din Getafe, este unul nou si este dotat cu o sectie ultramoderna pentru tratarea persoanelor arse.

Romanii din zona Madrid s-au mobilizat si mai multi dintre ei au spus ca sunt dispusi sa se ocupe de cazarea si masa familiilor ranitilor transportati la Madrid, iar membrii unei biserici sunt dispusi sa plateasca cheltuielile medicale ale pacientilor, in cazul in care promisiunile guvernantilor privind deconturile vor lasa si acum de dorit", spun reprezentantii ...citeste mai departe despre "Incendiu in Colectiv Romanii din Spania se ofera sa cazeze familiile ranitilor transferati acolo" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#raniti spital Spania, #romani Spania cazare familii, #raniti Colectiv strainatate , #Stiri Administratie