Incendiu in Colectiv Trupa era obligata sa aduca minim 400 de oameni la concert. Clubul a ars in 2 minute

Marti, 03 Noiembrie 2015, ora 12:49
1041 citiri
Incendiu in Colectiv Trupa era obligata sa aduca minim 400 de oameni la concert. Clubul a ars in 2 minute
Foto: Ziare.com

Actionarii clubului Colectiv ar fi oferit gratuit spatiul in noaptea tragediei trupei Goodbye to Gravity, cu conditia ca la concert sa vina cel putin 400 de persoane.

Daca trupa nu reusea sa stranga acesti oameni, atunci trebuia sa plateasca 1.000 de euro chirie patronilor clubului, arata surse judiciare citate de Digi24.

Incendiu in Colectiv Bilantul a ajuns la 32 de morti

Citeste toate stirile despre tragedia din clubul Colectiv din Bucuresti

Anchetatorii fac verificari la firma care s-a ocupat in Colectiv de spectacolul pirotehnic pentru a afla daca angajatii lucrau legal sau la negru si daca aveau pregatire de specialitate. Informatiile preliminarii arata ca unii dintre pirotehnisti erau in club in momentul incendiului si sunt internati cu rani grave.

In mai putin de 2 minute de la prima scanteie se pare ca intreg clubul a fost ...citeste mai departe despre "Incendiu in Colectiv Trupa era obligata sa aduca minim 400 de oameni la concert. Clubul a ars in 2 minute" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#detalii ancheta Colectiv, #patroni club Colectiv, #incendiu club Colectiv, #Goodbye to Gravity concert Colectiv , #Stiri Administratie