Incendiu in Colectiv Unde pot suna cei care vor sa faca donatii

Miercuri, 04 Noiembrie 2015, ora 13:10
1041 citiri
Incendiu in Colectiv Unde pot suna cei care vor sa faca donatii
Foto: Facebook/Nicu Banicioiu

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat unde se pot adresa cei care vor sa faca donatii pentru ranitii in incendiul din clubul Colectiv.

"Ii rog pe toti cei care vor sa doneze medicamente si consumabile medicale sa contacteze reprezentantii companiei Unifarm, institutie desemnata pentru achizitia, distribuirea corecta si inventarierea potrivit necesitatilor specifice fiecarui spital.

Astfel, vom verifica donatiile voastre, termenele de valabilitate si traseul produselor astfel incat sa ajunga cat mai repede unde este nevoie de ele.

Toate donatiile dumneavoastra vor fi facute publice pe site-ul Unifarm. Pentru orice fel de donatie il puteti contacta pe colegii de la Unifarm la telefonul 0742.143.751", scrie Banicioiu pe Facebook.

Citeste toate stirile despre tragedia din clubul Colectiv din Bucuresti

De asemenea, "pentru cei care vor sa doneze orice fel de dispozitiv medical sau solutii medicale pentru semenii nostri, chiar daca nu se gasesc in Europa, ii puteti ...citeste mai departe despre "Incendiu in Colectiv Unde pot suna cei care vor sa faca donatii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Banicioiu donatii incendiu Colectiv, #Banicioiu donatii Colectiv , #Stiri Administratie