Un medic de la Giulesti a fost tarat de politisti pe trotuar, dupa ce i-a injurat (Video) - UPDATE Barbatul isi cere scuze

Luni, 14 August 2017, ora 16:25
731 citiri
Un medic de la Giulesti a fost tarat de politisti pe trotuar, dupa ce i-a injurat (Video) - UPDATE Barbatul isi cere scuze
Foto: Facebook / Politia Rutiera Bucuresti

Un medic de la Maternitatea Giulesti, care se afla pe scaunul din dreapta al masinii conduse de sotia lui, a ajuns sa fie tarat de politisti pe trotuar pana la masina Politiei Rutiere pentru ca, in stare de ebrietate fiind, a refuzat sa se legitimeze si a proferat injurii la adresa oamenilor legii.

Incidentul s-a produs in noaptea de duminica spre luni, in jurul orei 02:25, si mai multe parti din el au fost filmate si postate pe Facebook luni dimineata.

Medicul Ciprian Cristescu, seful Sectiei obstetrica - ginecologie I de la Maternitatea Giulesti, se intorcea cu sotia de la aniversarea zilei lui de nastere. Masina a fost oprita in cadrul unui control de rutina.

Intr-o prima filmare se vede cum soferita este de acord sa isi testeze alcoolemia (si chiar a testat-o intr-un final, aceasta fiind zero), dar scandalul s-a declansat dupa ce medicul refuzat sa se legitimeze si a cerut insistent politistilor sa se legitimeze ei mai intai.

In ciuda faptului ca sotia medicului incearca sa tempereze situatia, aceasta degenereaza dupa ce medicul incepe sa adreseze insulte politistilor si pare ca ia telefonul unuia dintre ei.

Intr-o a doua filmare, in imagini se vede cum femeia le cere politistilor sa ii lase sotul in pace, insa acestia il trag de maini si incearca sa il duca la masina lor. Barbatul este auzit spunand "Am gresit!" si avertizandu-l pe politist ca nu are voie sa il atinga. Ciprian Cristescu se opune din rasputeri sa fie luat pe sus, prinzandu-se de un panou publicitar. Totusi, cei doi politisti sunt mai puternici. Ei il tarasc pe jos pe medic pana la masina.

Filmarea se opreste, iar declaratiile legate de ce a urmat sunt contradictorii. In timp ce sotia medicului se plange ca telefonul ei a fost luat de politisti si ca totul e o inscenare, oamenii legii spun ca dimpotriva, medicul ar fi fost cel care i-a luat telefonul unuia dintre ei, informeaza News.ro.

Conform relatarilor din presa, medicul a fost amendat cu 500 de lei si lasat sa plece acasa dupa ce sotia a cautat prin lucrurile avute in masina si le-a prezentat politistilor actul de identitate al sotului.

Initial, medicul Ciprian Cristescu a refuzat sa dea declaratii despre ce i s-a intamplat, iar Politia Capitalei a anuntat ca va face verificari in acest caz, precizand ca pana la aparitia imaginilor in spatiul public nu a fost depusa nicio plangere din partea familiei Cristescu.

UPDATE 16:25 - Intr-o interventie telefonica la Realitatea TV, medicul Ciprian Cristesc ...citeste mai departe despre "Un medic de la Giulesti a fost tarat de politisti pe trotuar, dupa ce i-a injurat (Video) - UPDATE Barbatul isi cere scuze" pe Ziare.com

#medic Giulesti tarat politie , #Stiri Administratie