Inspector ANAF, arestat pentru mita - a luat spaga 3.000 de lei

Marti, 22 Septembrie 2015, ora 22:31
1206 citiri
Inspector ANAF, arestat pentru mita - a luat spaga 3.000 de lei
Foto: Arhiva Ziare.com

Un inspector al Administratiei Judetene a Finantelor Publice (ANAF) Ilfov a fost arestat de Tribunalul Bucuresti, marti, fiind acuzat ca a luat 3.000 de lei mita de la asociatii unei firme pentru deblocarea conturilor societatii.

Daniel Mihaila, inspector la Serviciul colectare si executare silita persoane juridice din cadrul Administratiei Judeteane a Finantelor Publice (ANAF) Ilfov, a fost retinut de procurori, luni, pentru trafic de influenta si luare de mita, conform unui comunicat de presa al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Potrivit documentului citat, Daniel Mihaila a cerut mita 3.000 de lei de la asociatii unei firme, denuntatori in cauza, pentru deblocarea conturilor societatii.

Potrivit documentului citat, pe 18 septembrie, inspectorul ANAF Ilfov si colega sa Monica Cretu i-au anuntat pe reprezentantii societatii ca s-a pus sechestru pe marfuri si pe doua autoturisme si poprire pe conturile firmei.

"Inculpatul Mihaila Daniel a pretins de la ...citeste mai departe despre "Inspector ANAF, arestat pentru mita - a luat spaga 3.000 de lei" pe Ziare.com

#inspector ANAF spaga, #inspector ANAF arestat spaga, #inspector ANAF arestat mita , #Stiri Administratie