Instanta decide redeschiderea urmaririi penale intr-un dosar care vizeaza Primaria Sectorului 4

Luni, 17 August 2015, ora 21:29
779 citiri
Instanta decide redeschiderea urmaririi penale intr-un dosar care vizeaza Primaria Sectorului 4
Foto: manastirea-samurcasesti-ciorogarla.ro

Judecatoria Sectorului 4 a decis ca Parchetul sa redeschida un dosar in care Primaria de sector este suspectata de demolarea fara autorizatie a unei cladiri de patrimoniu care apartinea Manastirii Samurcasesti, hotararea instantei fiind urmare a unei plangeri a Asociatiei Salvati Bucurestiul.

Imobilul din strada Regina Maria nr. 13, a carui demolare a atras plangerea Asociatiei Salvati Bucurestiul, era situat intr-un sit monument istoric, intr-o zona construita protejata si in zona de protectie a mai multor monumente istorice, iar demolarea trebuia sa se faca cu avizul Ministerului Culturii, potrivit unui comunicat transmis, luni, de Asociatia Salvati Bucurestiul.

"Legea prevedea avizul Ministerului Culturii pentru demolarea cladirii. Primaria Sectorului 4 a emis insa autorizatia de demolare fara avizul Ministerului Culturii, fapt care a determinat Asociatia Salvati Bucurestiul sa depuna o plangere penala pe numele primarului Cristian Popescu Piedone si pe numele arhitectului de ...citeste mai departe despre "Instanta decide redeschiderea urmaririi penale intr-un dosar care vizeaza Primaria Sectorului 4" pe Ziare.com

#urmarire penala Primarie, #demolare ilegala Manastirea Samurcasesti , #Stiri Administratie