Instanta suprema decide daca Sebastian Ghita ramane arestat in lipsa

Marti, 10 Ianuarie 2017, ora 08:10
996 citiri
Instanta suprema decide daca Sebastian Ghita ramane arestat in lipsa
Foto: Politia Romana

Completul de cinci judecatori al instantei supreme va judeca, marti, contestatia lui Sebastian Ghita la masura arestarii preventive in lipsa, decizia in acest caz urmand sa fie definitiva.

Avocatii lui Sebastian Ghita au contestat hotararea de joi, de inlocuire a controlului judiciat pe cautiune cu arestarea preventiva in lipsa, dispusa de un complet de trei judecatori al instantei supreme.

Termenul fixat de ICCJ pentru analizarea contestatiei a fost, initial, 16 ianuarie, dar a fost preschimbat pentru marti, 10 ianuarie.

Instanta suprema a decis, joi, emiterea unui mandat de arestare preventiva in lipsa pentru Sebastian Ghita, in dosarul in care este judecat pentru fapte de coruptie, alaturi de fosti sefi de Parchet si Politie din Prahova.

La scurt timp dupa aceasta decizie, Sebastian Ghita a fost dat in urmarire nationala.

Numele lui Sebastian Ghita si date despre acesta au fost introduse in aplicatia "Urmariti" a Politiei Romane, la care au acces toate structurile de ...citeste mai departe despre "Instanta suprema decide daca Sebastian Ghita ramane arestat in lipsa" pe Ziare.com

#Sebastian Ghita arestare instanta suprema , #Stiri Administratie