Institutia guvernamentala care promoveaza Romania are telefoanele taiate de 20 de zile

Miercuri, 22 Aprilie 2015, ora 12:28
1111 citiri
Institutia guvernamentala care promoveaza Romania are telefoanele taiate de 20 de zile

Telefoanele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), institutie care coordoneaza turismul romanesc si care verifica si clasifica hotelurile si agentiile de turism, au fost taiate pe 2 aprilie, angajatii acesteia neputand fi contactati, cu o saptamana inaintea deschiderii sezonului pe litoral.

Hotelierii si agentii de turism, dar si reprezentantii diverselor institutii, care au incercat sa ia in ultimele trei saptamani legatura cu ANT, nu au putut contacta reprezentantii autoritatii nici pe telefoanele mobile de serviciu si nici pe cele fixe ale directiilor din cadrul institutiei.

Persoanele care suna la orice numar de fix indicat in site-ul ANT (turism.gov.ro) aud mesajul: "Numar incorect". Nu pot fi apelate, printre altele, Directia Generala Control si Autorizare Turism, Directia Gestionare Fonduri Comunitare pentru Turism, Directia Management Brand, Directia Infrastructura Turistica, Directia de Dezvoltare Teritoriala sau Compartimentul Economic, Achizitii Publice si Servicii ...citeste mai departe despre "Institutia guvernamentala care promoveaza Romania are telefoanele taiate de 20 de zile" pe Ziare.com

#telefoane suspendate Autoritate Turism, #verificari litoral turisti , #Stiri Administratie