Internetul a reactionat cu umor la targul de Craciun planuit de Firea

Luni, 04 Decembrie 2017, ora 19:57
1355 citiri
Internetul a reactionat cu umor la targul de Craciun planuit de Firea
Foto: Valentin Nicolae/ Facebook

Pe 2 decembrie au fost proteste in Piata Victoriei fata de ridicarea unui targ de Craciun. Pana la urma, decizia Primariei a fost sa anuleze planul. Subiectul a fost cat se poate de serios, dar acum, dupa ce lucrurile s-au linistit, te poti amuza cu unele dintre glumele facute pe seama deciziei Gabrielei Firea de-a incerca sa deturneze locul protestelor cu un targ, scrie Playtech.ro.

Piata Victoriei a fost locul unor proteste de strada destul de mari la inceputul anului. Lucrul acesta continua si in toamna aceasta, iar piata a devenit spatiu de manifestare a nemultumirilor pentru cateva zeci de mii de romani in ultimele saptamani. Intr-o incercare de-a tine lumea acasa, Gabriela Firea, primarul municipiului Bucuresti, a acceptat un targ de Craciun acolo. Locul e insa izolat: nu e trecere de pietoni, e nesigur din cauza traficului (una dintre cele mai aglomerate intersectii din oras) si n-a fost folosit pentru asa ceva pana acum.

Dimineata de 2 decembrie a inceput cu proteste din partea catorva zeci de cetateni care au vrut sa opreasca operatiunea de ridicare a targului. Pana la pranz au fost imbranceli cu jandarmii si trei oameni au fost amendati in urma unui conflict in care au fost implicati un barbat in varsta si un protestatar.

Vezi cele mai bune glume facute pe seama primarului si targului de Craciun! ...citeste mai departe despre "Internetul a reactionat cu umor la targul de Craciun planuit de Firea" pe Ziare.com

#Gabriela Firea targ Piata Victoriei , #Stiri Administratie