Invingatori si invinsi cu doua saptamani inainte de alegeri. Ce urmeaza?

Duminica, 27 Noiembrie 2016, ora 07:49
1062 citiri
Invingatori si invinsi cu doua saptamani inainte de alegeri. Ce urmeaza?

De cand au aparut in spatiul public prevederile legii 90 din 2001, Liviu Dragnea si-a pierdut din aplomb. Acest fapt ne face sa banuim ca domnia sa a sperat ca va gasi o cale sa ajunga premier.

Si-a dorit asta dintotdeauna, iar prabusirea lui Victor Ponta a insemnat o sansa pentru Dragnea. Sa ne amintim ca actualul lider al PSD a castigat numirea in fruntea formatiunii printr-un simulacru de alegeri interne in care a candidat de unul singur.

PSD nu a avut curajul sa se reformeze si a ramas in continuare prins in clestele Ponta-Dragnea care, incet, incet, va sufoca partidul.

Desi la doar doua saptamani inainte de alegerile generale social-democratii sunt creditati cu 40% din optiunile alegatorilor, contextul politic s-a schimbat mult. In acest moment, Klaus Iohannis si Dacian Ciolos sunt personalitatile politice care se bucura de cea mai mare incredere a opiniei publice.

In ciuda atacurilor dezlantuite pe Romania TV si a campaniei nationaliste dezvoltate de PSD, faptul ca ...citeste mai departe despre "Invingatori si invinsi cu doua saptamani inainte de alegeri. Ce urmeaza?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#alegeri parlamentare, #Dragnea, #PSD, #PNL , #Stiri Administratie