Ioan Neculaie, retinut dupa 10 ore de audieri - dosar de evaziune fiscala si spalare de bani (Video)

Joi, 28 Ianuarie 2016, ora 23:53
1204 citiri

Omul de afaceri brasovean Ioan Neculaie a fost retinut, joi seara, de procurorii Parchetului Tribunalului Brasov, dupa ce a fost audiat timp de aproape zece ore in dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani in care au avut loc perchezitii la clubul FC Brasov si la locuinta lui Neculaie.

Ioan Neculaie, care fusese adus in jurul orei 13:20 la Parchetul Tribunalului Brasov, a fost audiat pana in jurul 23:00.

Ulterior, el a fost scos din sediul Parchetului cu catuse la maini, fiind bagat intr-o duba a Politiei si urmand a fi dus in arest.

Tot in cursul zilei de joi, a fost retinut pentru 24 de ore fostul director economic al grupului Prescon Florin Paunescu, care a fost sef al Garzii Financiare Brasov inaintea lui Vasile Bilingschi, audiat si el in acest dosar.

Perchezitii la FC Brasov: Magnatul Neculaie, "saltat" de procurori

Procurorii brasoveni au facut, joi, perchezitii la clubul de fotbal FC Brasov si la locuinta patronului echipei, Ioan Neculaie, intr-un dosar de ...citeste mai departe despre "Ioan Neculaie, retinut dupa 10 ore de audieri - dosar de evaziune fiscala si spalare de bani (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ioan Neculaie retinut evaziune spalare bani, #Ioan Neculaie retinut evaziune FC Brasov , #Stiri Administratie