Ioan Niculae are cinci lucrari stiiintifice scrise in 74 de ore si 45 de minute - motivare (Video)

Vineri, 04 Martie 2016, ora 22:42
920 citiri
Ioan Niculae are cinci lucrari stiiintifice scrise in 74 de ore si 45 de minute - motivare (Video)
Foto: Arhiva (Digi24)

Magistratii de la Tribunalul Dambovita arata, in motivarea deciziei de respingere a liberarii conditionate a omului de afaceri Ioan Niculae, ca acesta a lucrat pentru cele cinci lucrari stiintifie publicate cat se afla in detentie 74 de ore si 45 de minute, respectiv 14 ore pentru o carte.

In motivarea deciziei, magistratii noteaza ca, potrivit pontajelor de la dosarul lui Niculae, acesta a scris carti cu valoare stiintifica in doar cateva ore, la Penitenciarul Gaiesti, informeaza News.ro.

Cel mai mult - 22 de ore si 40 de minute - Niculae a stat sa scrie "Bioetanolul - combustibilul viitorului", in timp ce pentru a scrie "Biodieselul - motorina ecologica" a stat 0 ore.

"Valorificarea energetica a biomasei" a fost pontata ca lucrata in 16 ore, "Orientari moderne in productia vegetala" - in 18 ore iar "Tehnologii moderne in productia vegetala" - in 16 ore.

Astfel rezulta o medie de 14 ore si 30 de minute pentru fiecare lucrare stiintifica dintre cele cinci publicate de Ioan ...citeste mai departe despre "Ioan Niculae are cinci lucrari stiiintifice scrise in 74 de ore si 45 de minute - motivare (Video)" pe Ziare.com

#Ioan Niculae carti inchisoare, #Ioan Niculae liberare conditionata , #Stiri Administratie