Ioan Niculae cere eliberarea conditionata. Cate lucrari stiintifice a scris si ce a spus procurorul DNA

Joi, 20 August 2015, ora 22:33
1153 citiri
Ioan Niculae cere eliberarea conditionata. Cate lucrari stiintifice a scris si ce a spus procurorul DNA
Foto: captura ProTV

Procurorul DNA a cerut joi in instanta sa se faca o adresa catre comisia de specialitate din cadrul Penitenciarului Gaesti, in care aceasta sa explice cum s-au calculat termenele privind eliberarea conditionata si sa dea detalii despre cartile scrise in inchisoare de Niculae.

Potrivit unor surse judiciare, cererea de eliberare conditionata a fost formulata dupa ce Ioan Niculae a scris doua carti, fiind deja analizata de comisia de specialitate din cadrul Penitenciarul Gaesti, unde omul de afaceri isi executa pedeapsa.

Mita la PSD: Bunea Stancu si Ioan Niculae, condamnati la inchisoare cu executare (Video)

Conform ProTV, Ioan Niculae ar fi sustinut in sala de judecata ca in cele 4 luni petrecute in spatele gratiilor a scris nu mai putin de 4 "lucrari stiintifice", cu titlurile:

"Tehnologii moderne de producere si utilizare a alcoolului metilic""Orientari moderne in productia vegetala""Valorificarea energetica a biomasei""Biodieselul - motorina ecologica"

Procesul va ...citeste mai departe despre "Ioan Niculae cere eliberarea conditionata. Cate lucrari stiintifice a scris si ce a spus procurorul DNA" pe Ziare.com

#Ioan Niculae eliberare conditionata, #Ioan Niculae lucrari stiintifice , #Stiri Administratie