Iohannis a promulgat legea indemnizatiilor pentru mame, PNL ii cere lui Ciolos sa gaseasca bani sa o aplice (Video)

Luni, 18 Aprilie 2016, ora 21:56
867 citiri
Iohannis a promulgat legea indemnizatiilor pentru mame, PNL ii cere lui Ciolos sa gaseasca bani sa o aplice (Video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca a semnat decretul de promulgare a legii privind indemnizatia de crestere a copilului.

Iohannis a declarat ca il incurajeaza pe noul ministru al Muncii, Dragos Pislaru, sa gaseasca solutii pentru aplicarea cat mai rapida a legii privind indemnizatiile pentru mame.

"Va incurajez sa gasiti in guvern cele mai bune solutii pentru a aplica cat se poate de repeede aceasta lege. (...) Eu va rog sa nu tratati aceasta chestiune in mod contabil. Este o lege proactiva, din zona politicilor demografice care cu siguranta este foarte importanta pentru Romania", a spus Iohannis, la ceremonia de depunere a juramantului de catre Pislaru.

La scurt timp liberalii i-au adresat un apel premierului Dacian Ciolos pentru a asigura finantarea indemnizatiilor pentru mame, astfel incat legea promulgata de Iohannis sa fie aplicata incepand cu 1 iulie.

PNL ii explica lui Ciolos de unde poate face rost de bani pentru mame

"Partidul National Liberal saluta ...citeste mai departe despre "Iohannis a promulgat legea indemnizatiilor pentru mame, PNL ii cere lui Ciolos sa gaseasca bani sa o aplice (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#indemnizatie mame promulgat, #PNL Ciolos indemnizatie mame , #Stiri Administratie