Iohannis, despre cei 4% de plagiat din doctoratul lui Kovesi: Nu mai sunt profesor, ci presedinte

Miercuri, 14 Decembrie 2016, ora 20:54
773 citiri
Iohannis, despre cei 4% de plagiat din doctoratul lui Kovesi: Nu mai sunt profesor, ci presedinte
Foto: Antena 3

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, miercuri, verdictul de neplagiat dat de CNATDCU in cazul tezei de doctorat a procurorului sef DNA, Laura Codruta Kovesi, spunand ca ia de buna decizia data de institutia abilitata sa analizeze acest lucru si nu vrea sa faca alte comentarii.

"Nu mai sunt profesor, ci presedinte. Pentru aceasta chestiune competenti sunt cei din CNATDCU", a declarat Iohannis, intrebat cum interpreteaza verdictul dat de CNATDCU in conditiile in care chiar institutia respectiva a stabilit ca aproximativ 4% din teza de doctorat a Laurei Codruta Kovesi constituie plagiat.

"Nu este rolul meu sa interpretez aceste detalii, daca CNATDCU a dat aceasta decizie de neplagiat, atunci iau aceasta decizie de buna", a mai adaugat presedintele.

Citeste si CNATDCU: Lucrarea lui Kovesi este sub standardele de calitate ale unei teze de doctorat

Intrebarea pentru Iohannis a fost formulata in ideea in care in 2014 seful statului spunea ca daca un politician copiaza si doar 3 ...citeste mai departe despre "Iohannis, despre cei 4% de plagiat din doctoratul lui Kovesi: Nu mai sunt profesor, ci presedinte" pe Ziare.com

#Iohannis Kovesi teza doctorat, #Iohannis Kovesi doctorat plagiat , #Stiri Administratie