Iohannis despre retinerea lui Oprescu: Un semnal ca lupta anticoruptie merge in forta

Duminica, 06 Septembrie 2015, ora 16:34
1041 citiri
Iohannis despre retinerea lui Oprescu: Un semnal ca lupta anticoruptie merge in forta
Foto: presidency.ro

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat duminica, la Mioveni, ca retinerea primarului Sorin Oprescu este un eveniment trist, dar reprezinta un semnal ca lupta anticoruptie continua in forta.

"Este un eveniment foarte trist, dar, pe de alta parte, pentru mine este un semnal ca lupta anticoruptie merge in forta mai departe si acesta este un lucru bun", a declarat Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis a participat duminica la evenimentul "Renault Day" organizat pe platforma Dacia de la Mioveni.

Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, a fost retinut, sambata noaptea, dupa ce a fost prins in flagrant de DNA cand primea mita 25.000 de euro, o parte dintr-o suma totala de 60.000 de euro.

Procurorii l-au audiat in noaptea de sambata spre duminica pe Sorin Oprescu, dupa care au decis retinerea acestuia pentru 24 de ore. Audierile au durat cateva minute. Oprescu nu a vrut sa faca nicio ...citeste mai departe despre "Iohannis despre retinerea lui Oprescu: Un semnal ca lupta anticoruptie merge in forta" pe Ziare.com

#Iohannis retinere Sorin Oprescu, #Iohannis mita Oprescu retinere DNA , #Stiri Administratie