Iohannis: E criza majora in sanatate, problemele profunde nu se vor rezolva doar printr-o demisie

Luni, 09 Mai 2016, ora 16:15
948 citiri
Iohannis: E criza majora in sanatate, problemele profunde nu se vor rezolva doar printr-o demisie
Foto: Administratia Prezidentiala (Arhiva)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, in discursul sustinut luni cu ocazia receptiei oferite la Palatul Cotroceni de Ziua Europei, despre problemele cu care se confrunta Romania in sistemul de sanatate.

Seful statului a declarat ca tara nostra este intr-un moment de criza majora in ceea ce priveste sanatatea, cu implicatii serioase asupra vietii romanilor. Iohannis a punctat si ca simpla demisie a ministrului Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, nu va rezolva problema.

"Coruptia si prosperitatea nu au loc impreuna. Iar prosperitate fara sanatate nu exista. Suntem intr-un moment de criza majora pentru sistemul sanitar, cu implicatii serioase asupra vietii romanilor. Problemele profunde ale acestui sistem nu se vor rezolva doar printr-o demisie sau prin masuri punctuale, ci reclama solutii durabile, cu efecte concrete si un plan pe termen lung.

Avem obligatia sa identificam, rapid, mijloace pentru a proteja oamenii care se trateaza in spitalele din tara. Sunt in permanenta ...citeste mai departe despre "Iohannis: E criza majora in sanatate, problemele profunde nu se vor rezolva doar printr-o demisie" pe Ziare.com

#Iohannis criza sanatate, #Iohannis sanatate probleme , #Stiri Administratie