Iohannis e optimist: Discutiile pentru ridicarea vizelor continua si dupa ce au esuat negocierile Canada-UE

Vineri, 21 Octombrie 2016, ora 21:46
846 citiri
Iohannis e optimist: Discutiile pentru ridicarea vizelor continua si dupa ce au esuat negocierile Canada-UE
Foto: Administratia Prezidentiala

Discutiile dintre tara noastra si Canada pentru ridicarea vizelor romanilor vor continua si dupa ce negocierile privind Acordul CETA au esuat, in urma opozitiei Valoniei, a anuntat vineri Klaus Iohannis.

Iohannis a comentat anuntul privind esecul negocierilor dintre UE si Canada pentru Acordul CETA, pe care Romania s-a angajat sa-l sprijine doar in conditiile in care Canada elimina vizele pentru romani.

"In cazul in care Acordul CETA nu va fi semnat..., noi vom continua negocierile cu partea canadiana. Am putea gasi o solutie bilaterala in problema vizelor. Totusi, acesta ar fi momentul ideal pentru solutionarea acestei probleme", a spus seful statului.

Amintim ca presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri dimineata, ca dupa mai multe luni de negocieri, Romania a ajuns la un acord cu Canada pe tema vizelor pentru romani, de care depindea votul Romaniei pe Acordul CETA, de liber schimb intre UE si Canada.

Romanii ar fi urmat sa calatoreasca fara vize in tara ...citeste mai departe despre "Iohannis e optimist: Discutiile pentru ridicarea vizelor continua si dupa ce au esuat negocierile Canada-UE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iohannis negocieri ridicare vize, #esec acord UE Canada, #esec acord CETA, #acord CETA ridicare vize Romania , #Stiri Administratie