Iohannis ii consoleaza pe brasovenii care se plang de lipsa autostrazilor: Recomand o vizita in centrul Capitalei

Luni, 22 Mai 2017, ora 18:34
971 citiri
Iohannis ii consoleaza pe brasovenii care se plang de lipsa autostrazilor: Recomand o vizita in centrul Capitalei
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Brasov, unde a fost intrebat despre lipsa de mobilitate in contextul lipsei autostrazilor in Romania, ca Brasovul "sta bine, desi nu exista o autostrada", adaugand ca recomanda o vizita in centrul Capitalei pentru a se vedea lipsa de mobilitate.

Prezent luni, la Brasov, la o dezbatere despre domeniul cercetarii, presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat si despre lipsa infrastructurii, mai ales ca autostrada Comarnic - Brasov este asteptata de mai multi ani.

Cristian Macedonschi, consilier local, l-a intrebat pe Klaus Iohannis ce se intampla cu infrastructura. "Orice dezvoltare in domeniul economic sau al cercetarii are nevoie de infrastructura. Lipsa autostrazilor inseamna o lipsa de mobilitate. Ce se poate face pentru a rezolva aceasta problema?", a intrebat Cristian Macedonschi.

Presedintele i-a raspuns facandu-i o invitatie sa viziteze Capitala, recomandandu-i o vizita in centrul Bucurestiului.

"Recomand o vizita in centrul Capitalei sa vedeti lipsa de mobilitate. Brasovul sta bine, desi este adevarat ca nu exista o autostrada aici. Niciunul din guvernele din ultimii 20 de ani nu au performat cum au promis in campania electorala. Sa nu ne pierdem speranta", a spus presedintele Klaus Iohanis.

Autostrada Comarnic - Brasov a fost promisa in ultimii zece ani in toate campaniile electorale, insa pana acum nu a fost facut niciun metru. In schimb, in fiecare weekend, iar in perioada verii si in cursul saptamanii, traficul pe Valea Prahovei, mai ales in zona Busteni - Sinaia, este ingreunat din cauza numarului foarte mare de masini care circula pe DN 1 intre Brasov si Bucuresti.

Citeste si Autostrazile Comarnic-Brasov si Tg.Mures-Iasi au fost scoase de pe lista drumurilor prioritare, dar si ce spunea, in ianuarie, Sebastian Ghita despre cine a blocat lucrarile la autostrada Comarnic-Brasov. ...citeste mai departe despre "Iohannis ii consoleaza pe brasovenii care se plang de lipsa autostrazilor: Recomand o vizita in centrul Capitalei" pe Ziare.com

#Iohannis autostrada Comarnic Brasov, #infrastructura Brasov, #Iohannis lucrari infrastructura Bucuresti, #autostrazi Romania , #Stiri Administratie