Iohannis l-a chemat pe Grindeanu la Cotroceni, de mana cu ministrul Finantelor, pentru a-l intreba de bugetul pe 2017

Luni, 09 Ianuarie 2017, ora 18:35
914 citiri
Iohannis l-a chemat pe Grindeanu la Cotroceni, de mana cu ministrul Finantelor, pentru a-l intreba de bugetul pe 2017
Foto: Facebook / Madalina Dobrovolschi Puscalau

Presedintele Klaus Iohannis l-a chemat pe premierul Sorin Grindeanu, la Palatul Cotroceni, miercuri dupa-amiaza, impreuna cu ministrul Finantelor, Viorel Stefan, pentru a discuta despre bugetul pe 2017.

Iohannis vrea sa afle de la Grindeanu si mai multe informatii despre sustenabilitatea masurilor anuntate de Cabinet, a declarat Madalina Dobrovolschi, purtatorul de cuvant al Presedintiei, luni seara.

"Presedintele vrea sa afle direct de la premier care sunt planurile guvernului legat de bugetul pe 2017. E o discutie necesara, pentru ca exista foarte multe ingrijorari legate de sustenabilitatea masurilor anuntate si a efectelor acestora", a transmis Madalina Dobrovolschi.

Purtatorul de cuvant al presedintelui a mai spus ca Iohannis a avut o discutie telefonica cu Grindeanu si cu aceasta ocazie l-a invitat pe prim-ministru la Cotroceni, "pentru o analiza clarificatoare".

Intrebata daca presedintele a purtat... citeste mai departe despre "Iohannis l-a chemat pe Grindeanu la Cotroceni, de mana cu ministrul Finantelor, pentru a-l intreba de bugetul pe 2017" pe Ziare.com

#intalnire Iohannis Grindeanu miercuri, #Iohannis Grindeanu buget 2017 , #Stiri Administratie