Ion Brad, consilier local la sectorul 1, retinut de DNA in dosarul lui Chiliman

Joi, 18 Iunie 2015, ora 23:54
953 citiri
Ion Brad, consilier local la sectorul 1, retinut de DNA in dosarul lui Chiliman

Ion Brad, consilier local la sectorul 1 Bucuresti, a fost retinut joi seara de procurorii DNA Ploiesti, pentru constituirea de grup infractional organizat si complicitate la trafic de influenta, in dosarul primarului Andrei Chiliman.

El a fost dus alaturi de edilul sectorului 1 la Campina, in arestul Politiei Judetene Prahova, urmand ca vineri sa fie prezentanti instantei supreme cu propunere de arestare preventiva, informeaza Mediafax.

Primarul Sectorului 1 Andrei Chiliman, retinut de DNA

La ora transmiterii acestei stiri, la sediul DNA Ploiesti sunt in continuare audiati fostul trezorier al PNL Vlad Moisescu si consilierul personal al primarului, Ioana Costescu.

Directia Nationala Anticoruptie anunta, joi seara, intr-un comunicat, ca primarul Andrei Chiliman este acuzat de constituire a unui grup infractional organizat si complicitate la trafic de influenta, in forma continuata, procurorii antocoruptie dispunand retinerea acestuia pentru 24 de ore. Alaturi de primar, a ...citeste mai departe despre "Ion Brad, consilier local la sectorul 1, retinut de DNA in dosarul lui Chiliman" pe Ziare.com

#Andrei Chiliman retinut, #Ion Brad retinut, #Andrei Chiliman trafic influenta , #Stiri Administratie