Ion Iliescu, urmarit penal in dosarul Mineriadei - cum comenteaza ministrul Justitiei

Miercuri, 21 Octombrie 2015, ora 13:38
1063 citiri
Ion Iliescu, urmarit penal in dosarul Mineriadei - cum comenteaza ministrul Justitiei
Foto: Ziare.com

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a comentat punerea sub urmarire penala, aparuta pe surse, a fostului presedinte Ion Iliescu, in dosarul Mineriadei, precizand ca trebuie clarificate lucruri "la nivelul procedurilor".

"Nu cunosc in momentul de fata detaliile dosarului, dincolo de ceea ce a aparut de-a lungul anilor in spatiul public sau de ce stiam cand lucram la Parchetul General. Dar daca sunt lucruri de clarificat la nivelul procedurilor, ele trebuie clarificate", a spus Cazanciuc, citat de DC News.

"Ca istoricii sa poata lucra in cunostinta de cauza, e bine ca tot ceea ce inseamna proceduri judiciare sa fie clarificate. Daca sunt proceduri in curs, ele trebuie finalizate si data o solutie, oricare ar fi ea, indiferent daca aceasta va conveni sau nu va conveni tuturor partilor implicate.

Sper ca procurorii sa poata clarifica cat mai repede cu putinta cat mai multe aspecte, pentru ca, daca vorbim de Mineriada, in mod cert este un interes, pe buna dreptate, major din ...citeste mai departe despre "Ion Iliescu, urmarit penal in dosarul Mineriadei - cum comenteaza ministrul Justitiei" pe Ziare.com

#Robert Cazanciu Ion Iliescu, #Iliescu urmarit penal Mineriada , #Stiri Administratie