Ion Smeeianu, nou presedinte al CA de la Posta

Vineri, 11 Mai 2012, ora 21:15
3214 citiri
Ion Smeeianu, nou presedinte al CA de la Posta

Ion Smeeianu este noul presedinte al Consiliului de Administratie din Compania Nationala Posta Romana, au declarat, vineri, pentru Agerpres, surse din Ministerul Comunicatiilor.

Acesta ar putea sa ocupe saptamana viitoare si functia de director general al companiei, prin cumul de functii, pozitie detinuta anterior de Daniel Neagoe.

Ion Smeeianu a mai ocupat functii importante in guvernul Nastase, fiind presedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC), dar si secretar de stat.

Fostul ministrul al Comunicatiilor, Razvan Mustea-Serban, a anuntat in data de 3 mai ca toti membrii Consiliului de Administratie al Companiei Nationale Posta Romana care au fost numiti provizoriu isi vor da demisia din functie odata cu incheierea mandatului sau.

"Toti membrii Consiliului de Administratie al Companiei Nationale Posta Romana, care au fost numiti provizoriu, isi vor da demisia odata cu plecarea mea din acest mandat", a precizat Mustea.

Potrivit datelor ANAF, Posta Romana are o datorie de peste 30,624 milioane lei la bugetul de stat, in primul trimestru al acestui an, cea mai mare parte din suma, aproximativ 23,496 milioane lei, provenind din taxa pe valoarea adaugata. Alte 7 milioane lei reprezinta dobanzi si penalitati si 114.750 lei din alte impozite si taxe.

Compania Nationala Posta Romana a raportat in ianuarie 2012 un profit brut de 1,4 milioane de euro, cu 16,6% mai mare decat cel inregistrat in luna decembrie a anului precedent.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ion Smeeianu, #presedinte consiliu administratie, #posta romana, #presedinte ANRC , #Stiri Administratie