Ion Tiriac: La inceputul anilor '90 mi-ar fi fost destul de usor sa ajung presedintele Romaniei

Luni, 05 Iunie 2017, ora 11:30
1314 citiri

Milionarul Ion Tiriac sustine ca ar fi putut sa ajunga cu usurinta presedintele Romaniei, daca ar fi avut curaj sa intre in politica, insa acest domeniu nu l-a atras, desi oferte a avut intotdeauna.

Fostul mare jucator roman a fost intrebat de jurnalistii francezi daca nu a fost tentat sa intre si el in politica, la fel vechiul sau partener Ilie Nastase.

"Fara modestie, cred ca la inceputul anilor '90 mi-ar fi fost destul de usor sa ajung presedintele Romaniei, dar nu am avut curajul. Nu ma simt capabil sa am in mainile mele soarta a 22 de milioane de romani.

Mi s-a oferit intotdeauna, chiar si acum 6 luni, responsabilitatea politica, insa din 1990 incoace nu m-am atins de ea. Eu sunt om de cuvant", a spus Tiriac, intr-un interviu acordat Le Monde.

Fostul tenismen, care acum detine turneul de tenis de la Madrid, a vorbit si despre lipsa de viziune a sefilor tenisului mondial si despre faptul ca Simona Halep a fost furata la Roland Garros in finala cu Sharapova din 2014.

V.D. ...citeste mai departe despre "Ion Tiriac: La inceputul anilor '90 mi-ar fi fost destul de usor sa ajung presedintele Romaniei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ion Tiriac presedinte, #Ion Tiriac interviu , #Stiri Administratie