Iulian Fota: Clasa politica nu a inteles ce inseamna securitate nationala Interviu

Duminica, 05 Iulie 2015, ora 17:48
1245 citiri
Iulian Fota: Clasa politica nu a inteles ce inseamna securitate nationala Interviu
Foto: captura YouTube / WroclawGlobalForum

Secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, a transmis cateva mesaje importante la Bucuresti, printre care si acela ca "trebuie sa tratam economia ca pe o problema de securitate nationala", subliniaza fostul consilier prezidential Iulian Fota.

Intr-un interviu acordat Ziare.com dupa incheierea vizitei secretarului general NATO la Bucuresti, Iulian Fota atrage atentia asupra faptului ca Jens Stoltenberg a facut apel la "responsabilitate fiscala" si spune ca in proiectia bugetara nu se vad semne ca Armata va beneficia pana in 2017 de 2% din PIB, asa cum Guvernul s-a angajat.

In plus, fostul consilier prezidential pentru securitate nationala vorbeste despre faptul ca Occidentul face front comun impotriva Rusiei, iar aceasta reactioneaza prin declaratii "ostile, unele chiar extravagante", context in care Romania a adoptat Strategia Nationala de Aparare, rapid, fara dezbaterile necesare, cea mai mare parte a clasei politice dand dovada de "neseriozitate si incompetenta".

Cat de ...citeste mai departe despre "Iulian Fota: Clasa politica nu a inteles ce inseamna securitate nationala Interviu" pe Ziare.com

#Iulian Fota vizita Stoltenberg Bucuresti, #Fota Securitate nationala, #FOta Rusia NATO , #Stiri Administratie