Jaf ca-n filme: Un roman s-a dat expert in bijuterii si a furat diamante de 5,2 milioane de euro in Franta

Duminica, 15 Ianuarie 2017, ora 11:30
913 citiri
Jaf ca-n filme: Un roman s-a dat expert in bijuterii si a furat diamante de 5,2 milioane de euro in Franta
Foto: DIICOT

Jaf ca-n seria de filme "Ocean's": un roman a mers intr-un showroom privat al unei companii de bijuterii situat in Paris, s-a dat drept expert si a reusit sa fure obiecte in valoare de 5,2 milioane de euro. Totul s-a intamplat la finalul anului trecut, iar procurorii l-au prins acum pe faptas.

Ploscaru George este cel in cauza, iar autoritatile din tara noastra au descoperit ca el s-a aliat cu doi cetateni sarbi pentru a da marea lovitura.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, pe 30 decembrie 2016, romanul a patruns, dupa o prealabila programare, in showroom-ul privat al marcii elvetiene de bijuterii situat in Paris, recomandandu-se drept gemolog, sub numele de "Mizrahi". El a parut interesat de examinarea a doua diamante in stare bruta si doua inele placate cu diamante.

Vanzatorul i-a dat bunurile respective intr-o cutie. Ploscaru George, dupa ce s-a facut ca le examineaza, a schimbat cutiile. Asa ca el a plecat cu cea in care se aflau bijuteriile reale, iar vanzatorul a ramas ...citeste mai departe despre "Jaf ca-n filme: Un roman s-a dat expert in bijuterii si a furat diamante de 5,2 milioane de euro in Franta" pe Ziare.com

#jaf roman bijuterii Franta, #jaf roman bijuterii , #Stiri Administratie