Jose Carreras: Romania are mari oameni de stiinta, foarte buni medici

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 20:44
779 citiri
Jose Carreras: Romania are mari oameni de stiinta, foarte buni medici
Foto: Twitter/Jose Carreras

Tenorul Jose Carreras, a carui fundatie a sprijinit dezvoltarea unui program de transplant medular la Institutul Clinic Fundeni, a declarat ca este bucuros ca a adus "o modesta contributie" pentru a ajuta pacientii din Romania, tara care are mari oameni de stiinta si foarte buni medici.

Cunoscutul tenor spaniol Jose Carreras a vizitat, vineri, Centrul de Transplant Medular al Institutului Clinic Fundeni.

"Este o unitate minunata. Doctorii mi-au spus ca pacientii merg bine si spera sa mearga acasa curand", a spus Jose Carreras.

Tenorul a mai precizat ca fundatia germana Leukaemia Foundation, pe care o patroneaza, a ajutat o tara care are mari oameni de stiinta si foarte buni medici.

"Comitetul stiintific al fundatiei germane a avut posibilitati bune de a ajuta o tara ca Romania, care are mari oameni de stiinta, foarte buni medici. Poate ca aveau nevoie de un impuls si asta este ceea ce am incercat sa facem si rezultatele au fost bune. Sunt fericit ca am adus o modesta ...citeste mai departe despre "Jose Carreras: Romania are mari oameni de stiinta, foarte buni medici" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Jose Carreras Fundeni, #Jose Carreras bani spital Fundeni, #Jose Carreras Romania, #Jose Carreras fundatie bani Romania , #Stiri Administratie