Judecatoare de la Inalta Curte condamnata definitiv la patru ani de inchisoare

Luni, 22 Iunie 2015, ora 17:40
839 citiri
Judecatoare de la Inalta Curte condamnata definitiv la patru ani de inchisoare
Foto: B1 TV (Arhiva)

Judecatoarea Georgeta Barbalata, in prezent suspendata din functie, a fost condamnata luni de Inalta Curte de Casatie si Justitie la patru ani inchisoare cu executare, in dosarul privind furnizarea si exploatarea unor informatii nedestinate publicitatii.

Un complet de cinci judecatori de la Curtea suprema i-a respins apelul Georgetei Barbalata si a mentinut decizia de condamnare data in mai 2014 de catre instanta de fond.

Judecatoare de la Inalta Curte condamnata la inchisoare

In acelasi dosar, instanta a admis apelul DNA si a dispus condamnarea la cate doi ani inchisoare cu suspendare, cu un termen de supraveghere de sapte ani, in cazul lui Marcel Sampetru, fost adjunct al procurorului general, si a lui Mihai Vlad, fost sef al Serviciului de Informatii si Protectie Interna (SIPI) Ilfov. La instanta de fond, cei doi fusesera achitati.

In schimb, ICCJ a mentinut achitarea lui George Balan, fost membru CSM. Decizia este definitiva. Cei patru au fost trimisi in judecata de ...citeste mai departe despre "Judecatoare de la Inalta Curte condamnata definitiv la patru ani de inchisoare" pe Ziare.com

#judecatoare Inalta Curte condamnata, #judecatoare Inalta Curte inchisoare, #Georgeta Barbalata condamnata , #Stiri Administratie