Judecator arestat pentru o mita de 80.000 de euro - cum actiona grupul infractional

Sambata, 17 Octombrie 2015, ora 10:26
1049 citiri
Judecator arestat pentru o mita de 80.000 de euro - cum actiona grupul infractional
Foto: DIICOT

Judecatorul Nicusor Maldea, de la Tribunalul Caras Severin, a fost arestat preventiv, de magistratii Curtii de Apel Bucuresti, fiind acuzat ca a primit 80.000 de euro pentru a admite cererile de intrare in faliment formulate de doua firme.

Nicusor Maldea a fost prezentat, vineri, in fata magistratilor Curtii de Apel Bucuresti cu propunere de arestare preventiva. Decizia instantei poate fi contestata la Inalta Curte.

Judecatorul de la Tribunalul Caras Severin a fost audiat, miercuri si joi, de procurorii DIICOT in dosarul in care este suspectat ca a primit 80.000 de euro pentru a admite cererile de intrare in faliment formulate de doua societati comerciale.

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a incuviintat cererea procurorilor DIICOT pentru arestarea preventiva a judecatorului Nicusor Maldea.

Judecatorul a declarat, miercuri, dupa ce a fost audiat, ca daca i s-a permis sa plece, inseamna ca nu sunt adevarate acuzatiile.

"Am dat declaratii in ...citeste mai departe despre "Judecator arestat pentru o mita de 80.000 de euro - cum actiona grupul infractional" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#judecator arestat spaga Caras Severin, #judecator mita Caras Severin , #Stiri Administratie