Judecatorii nu-i permit lui Bogdan Olteanu sa discute cu parintii si fosta sotie

Luni, 05 Septembrie 2016, ora 11:45
3163 citiri

Fostul viceguvernator al BNR, Bogdan Olteanu, eliberat recent din arest preventiv si plasat in arest la domiciliu, are interdictie de a se intalni si a discuta cu mai multe persoane, printre care se numara parintii sai, dar si fosta sotie.

Acestia urmeaza sa fie audiati ca martori in dosarul de coruptie, in privinta modalitatii de dobandire a averii, potrivit deciziei instantei supreme.

Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) - care au admis recent contestatia lui Bogdan Olteanu impotriva deciziei de prelungire a arestului preventiv si care l-au plasat in arest la domiciliu - au stabilit ca el sa nu se intalneasca sau sa discute cu mai multe persoane ce urmeaza sa fie audiate in dosarul de coruptie ca martori.

De ce a fost arestat la domiciliu Bogdan Olteanu: Faptele sale sunt inca un pericol pentru societate

Astfel, Olteanu trebuie "sa nu comunice cu martorii deja audiati in cauza - Eftime Ionut Adrian, Ifteni Ion, Turcan Octavian, Sorin Enache, Liviu ...citeste mai departe despre "Judecatorii nu-i permit lui Bogdan Olteanu sa discute cu parintii si fosta sotie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Bogdan Olteanu interdictie vorbeasca parinti, #Bogdan Olteanu vorbit fost sotie , #Stiri Administratie