Kovesi: Avem peste 7.600 de dosare in lucru, toate vizeaza coruptia la nivel inalt (Video)

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 18:43
774 citiri
Kovesi: Avem peste 7.600 de dosare in lucru, toate vizeaza coruptia la nivel inalt (Video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi a dezvaluit ca in acest moment procurorii anticoruptie lucreaza in peste 7.600 de dosare, toate vizand fapte de coruptie la nivel inalt.

"Exact astazi avem peste 7.600 de dosare penale aflate in lucru. Asa cum spune si competenta prevazuta in lege, toate aceste dosare vizeaza coruptia la nivel inalt", s declarat Kovesi, intr-un interviu pentru Agerpres.

Intrebata in cate din aceste dosare sunt implicati ministri, fosti ministri sau parlamentari, sefa DNA a spus ca nu are astfel de cifre.

"Nu pot sa va dau un numar cati sunt demnitari sau cate persoane cu functii importante, pentru ca noi tinem statistica in functie de infractiunile care se comit, si acestea se refera la coruptia la nivel inalt", a raspuns Kovesi.

Cat despre criticile lansate in spatiul public referitoare la faptul ca anchetele DNA nu sunt bine intocmite si dosarele nu sunt bazate pe probe solide si nu sunt finalizate deci cu condamnari ...citeste mai departe despre "Kovesi: Avem peste 7.600 de dosare in lucru, toate vizeaza coruptia la nivel inalt (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Laura Codruta Kovesi dosare DNA coruptie, #coruptie demnitari DNA ancheta , #Stiri Administratie