Kovesi, despre efectele unei posibile aministii si dosarele mari care urmeaza: Procurorii DNA isi vor continua treaba - Interviu video (II)

Marti, 17 Ianuarie 2017, ora 19:38
787 citiri
Kovesi, despre efectele unei posibile aministii si dosarele mari care urmeaza: Procurorii DNA isi vor continua treaba - Interviu video (II)

Achitarile pronuntate in dosarele DNA in 2016 s-au mentinut in procentul anilor anteriori, in jur de 10%, in conditiile in care media europeana este in jur de 25-30%. Totodata, in 2016 nu a fost pronuntata nicio restituire definitiva a unui dosar catre DNA, afirma procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Kovesi a explicat ce asteptari are de la noul ministru al Justitiei si a aratat ca DNA a cerut pentru anul acesta un buget de 40 de milioane de euro, din care 80% reprezinta cheltuieli de personal.

Procurorul sef al DNA a vorbit despre efectele unei eventuale amnistii asupra dosarelor penale si a afirmat ca vor mai exista dosare importante: "procurorii DNA isi vor continua treaba".

Citeste si prima parte din interviul acordat de Laura Codruta Kovesi Ziare.com. Afla ce spune sefa DNA despre acuzatiile lansate de Sebastian Ghita, Traian Basescu sau Alina Bica

Avem un nou ministru al Justitiei. Ati avut deja o ...citeste mai departe despre "Kovesi, despre efectele unei posibile aministii si dosarele mari care urmeaza: Procurorii DNA isi vor continua treaba - Interviu video (II)" pe Ziare.com

#Kovesi DNA amnistie, #Kovesi buget DNA Iordache, #Kovesi DNA amnistie gratiere , #Stiri Administratie