Kovesi: Ghita a dat detalii presei din dosarul in care este acuzat si Ponta. Blair nu e implicat

Vineri, 30 Septembrie 2016, ora 16:57
842 citiri
Kovesi: Ghita a dat detalii presei din dosarul in care este acuzat si Ponta. Blair nu e implicat
Foto: Arhiva Digi 24 TV

Deputatul Sebastian Ghita a dat detalii presei din dosarul in care este pus sub control judiciar alaturi de Victor Ponta, inainte ca procurorii sa ii prezinte acuzatiile, a declarat, vineri, procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Totodata, sefa DNA a precizat ca Tony Blair nu are nicio implicare in acest dosar, desi acest lucru a fost sugerat in spatiul public de catre persoanele care erau vizate de ancheta.

"Este un caz in care pot sa fac anumite comentarii, fara a intra pe fond si fara a comenta cazul. In acest dosar nu s-a remis un rechizitoriu. Acuzatiile DNA sunt inscrise in ordonanta prin care persoanele sunt invinuite. Procurorul este obligat sa-i dea persoanei invinuite aceasta ordonanta.

Ce este interesant in acest dosar este ca aceste persoane care urmau sa fie invinuite au fost citate in cursul unei zile pentru ora 11:00 si ora 12:00. Dimineata, la prima ora, o persoana a iesit in spatiul public si a dat amanunte din ancheta DNA, ce persoane sunt implicate cu ...citeste mai departe despre "Kovesi: Ghita a dat detalii presei din dosarul in care este acuzat si Ponta. Blair nu e implicat" pe Ziare.com

#Sebastian Ghita Tony Blair, #Victor Ponta Tony Blair, #Laura Codruta Kovesi Tony Blair , #Stiri Administratie