Kovesi lamureste relatia cu generalul Coldea de la SRI

Miercuri, 08 Aprilie 2015, ora 07:34
1027 citiri
Kovesi lamureste relatia cu generalul Coldea de la SRI

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a explicat relatia pe care o are cu generalul Florian Coldea, adjunctul SRI, despre care Elena Udrea a facut mai multe acuzatii la inceputul anului, cand urma sa fie arestata.

Kovesi a negat intr-un interviu postat pe blog de Dan Turturica existenta unui birou la DNA pe care l-ar avea generalul SRI.

"Nu exista asa ceva. Oricum avem o problema cu birourile pentru procurori. Unii stau ingramaditi cu politistii pentru ca avem o problema de spatiu. Este exclus ca o persoana din afara institutiei sa aiba birou aici", a precizat sefa DNA.

Mai mult, Kovesi sustine ca generalul Coldea ar fi fost foarte rar la DNA. "Cred ca ne-a vizitat in doi ani, de patru, cinci ori. Impreuna cu colaboratori de ai sai", a aratat Kovesi.

Sefa DNA a negat si ca ar avea ea birou la SRI: "Exclus. Insa, daca o alta institutie a statului ne va pune la dispozitie niste birouri, pentru a mai rezolva problema spatiului, nu avem nimic impotriva. Sigur, este o ...citeste mai departe despre "Kovesi lamureste relatia cu generalul Coldea de la SRI" pe Ziare.com

#Kovesi relatie Coldea SRI , #Stiri Administratie