Kovesi se simte inconjurata de dusmani: Se incearca intimidarea judecatorilor. Lucram pe avarie! - Interviu video (II)

Miercuri, 11 Mai 2016, ora 19:47
742 citiri

Incercarile repetate de a modifica legislatia anticoruptie pot fi considerate o forma de intimidare a sistemului judiciar. Procurorul sef DNA, Laura Codruta Kovesi, spune ca a vazut judecatori care au in instrumentare dosare DNA sau care s-au pronuntat in dosare DNA si asupra carora s-au facut presiuni, atacuri, s-au incercat forme de intimidare sau au fost reclamati la Inspectia Judiciara. "Sistemul de justitie in integralitatea lui e sub presiune".

Intr-un interviu acordat Ziare.com, dna Kovesi a explicat ca DNA are nevoie de cel putin inca 80 de politisti pentru a compensa pierderea suportului SRI in efectuarea masurilor de supraveghere in dosarele penale:

"Va trebui sa pregatim un compartiment de politisti care sa fe pregatiti tehnic sa realizeze masurile de supraveghere. Lucram pe avarie in privinta punerii in aplicare a masurilor de supraveghere tehnica".

Procurorul sef al DNA ne-a vorbit despre pedepsele cu suspendare care se pronunta in dosarele anticoruptie, despre ...citeste mai departe despre "Kovesi se simte inconjurata de dusmani: Se incearca intimidarea judecatorilor. Lucram pe avarie! - Interviu video (II)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Kovesi DNA anchete , #Stiri Administratie