Kovesi, spionata de fosti agenti Mossad: Reactia sefei DNA

Miercuri, 06 Aprilie 2016, ora 11:13
1464 citiri
Kovesi, spionata de fosti agenti Mossad: Reactia sefei DNA
Foto: B1 Tv/imagini Arhiva

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticorutie, Laura Codruta Kovesi, a declarat ca presiunile fostilor agenti Mossad au reprezentat "o incercare nereusita de intimidare" si in prezent se fac investigatii intr-un dosar aflat pe rolul unei alte unitati de parchet.

"Este un dosar in curs la alta unitate de parchet, in care nu am calitate. A fost o incercare nereusita de intimidare", a declarat pentru Mediafax Laura Codruta Kovesi.

Jurnalistii de la Rise Project au dezaluit marti noapte ca patru cetateni israelieni sunt anchetati de DIICOT pentru spionarea comunicatiilor si tentative de compromitere a Laurei Codruta Kovesi, procurorul-sef al DNA.

Ancheta Rise Project: Sefa DNA, spionata de firma unui fost director Mossad (Video)

Doi dintre suspecti, Dan Zorella si Avi Yanus, fosti ofiteri de informatii, sunt co-fondatori si directori executivi ai firmei israeliene de investigatii private Black Cube, companie in care a activat Meir Dagan - fost director Mossad (spionajul ...citeste mai departe despre "Kovesi, spionata de fosti agenti Mossad: Reactia sefei DNA" pe Ziare.com

#Kovesi DNA spionata Mossad, #Kovesi reactie spionata Mossad , #Stiri Administratie